Over Campanha Personeelsbemiddeling

Campanha is gespecialiseerd in personeelsbemiddeling tussen Portugese (seizoens-)arbeiders en werkgeveres in voornamelijk de agrarische sector. Wij zijn opgericht in 2009 en hebben daarmee een jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten.

Omdat ik zelf in 2001 als seizoensarbeider naar Nederland ben gekomen ken ik de wensen en behoeften van de kandidaten. Door vele jaren werkervaring in de agrarische sector en in de glastuinbouw weet ik daarnaast wat de verwachtingen van de opdrachtgevers zijn.

Ben je als opdrachtgever op zoek naar geschikte kandidaten of ben je als werknemer op zoek naar werk of naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Fátima

In 2009 ben ik gestart met Campanha Personeelsbemiddeling. Hierbij hou ik mij voornamelijk bezig met de werving en selectie van kandidaten en met de contacten met opdrachtgevers.

Stuur Fátima een mail

Peter

Ik ben geboren en opgegroeid in de Noordoostpolder. Ik ben werkzaam als constructeur in de civiele techniek (weg- en waterbouw). Binnen Campanha Personeelsbemiddeling hou ik mij bezig met de administratie.

Stuur Peter een mail